parachuter in yellow suit doing a thumbs up

Opplever rask bedring etter 10.000 IE

En av leserne våre melder tilbake om overraskende kjappe resultater etter en måned med 10.000 IE vitamin D pr. dag som tilskudd. Allerede etter to uker begynte det å skje ting.

Leseren vår er en mann i 50-åra med flere diagnoser og til dels store plager. Mest fornøyd er han med å ha fått tilbake overskuddet og livsgnisten.

Dette er kommentaren vi mottok. Vi har kommunisert med mannen og kjenner identiteten hans.

Etter å ha lest dette har jeg nå gått fast på 10.000 IE i ca en måned. Jeg er mann, i slutten av 50-årene med plager som fibromyalgi, tett nese, fatigue, psoriasis +++. Etter 14 dager begynte ting å skje. Psoriasisen gikk begynte å avta, synet ble skarpere, tett nese forsvant. Men det mest fantastiske er energinivået. Fibromyalgi suger krefter ut av kroppen men jeg merket bedring etter kort tid. Nå etter en måneds bruk vender kreftene sakte tilbake. Opplever overhodet ingen trøtthet mellom kl 07:00 og 23:00. Hadde jeg bare hørt på legen min før. Han er «frelst» på D-vitamin. Heldigvis kom jeg over dette nettstedet og fikk lest meg opp. Fortalte om det til tannlegen min i går. Han visste om dette men hadde glemt det. Han sa han skulle kjøre på med D-vitamin selv fremover. Ja, dette var et knall nettsted. Spread the news 

Har du erfaringer med 10.000 IE?

Hvis du opplever at livet blir bedre med vitamin D, vil vi gjerne høre om det. Send en epost til john.enebak@ntebb.no eller send oss ei melding gjennom kommentarfeltet under teksten. Meldinga di blir ikke offentliggjort uten at du gir tillatelse til det.

Er 10.000 IE vitamin D farlig? Kanskje for noen, men vi har ikke sett dokumentasjon på at noen har opplevd negative bivirkninger av doser under 10.000 IE vitamin D. Forskere som har lett etter folk som har opplevd negative virkninger av vitamin D finner bare en håndfull i hele verden og da er det snakk om folk som har tatt millioner av IE vitamin D.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.