Hjem Om vitamin D Erfaringer med D-vitamin og covid-19

Erfaringer med D-vitamin og covid-19

1373
white pills spilled on table
Photo by Alex Green on Pexels.com

Vi får tilbakemeldinger fra lesere som deler erfaringer med covid-19 og store doser D-vitamintilskudd. Flere melder at de har blitt utskrevet fra sykehus få dager etter å ha tatt en megadose vitamin D.

Vi skal ikke oppfordre noen til å ta megadoser med vitamin D, men vi kan dele erfaringer. De er entydige: Megadoser skader ikke og folk blir friske fra covid-19. Om det har sammenheng vet vi selvsagt ingenting om, men alle som melder tilbake sier at de ble friske fra tre til fem dager etter at de spiste D-vitamintilskuddet.

Les mer om når norske leger bruker megadoser vitamin D

Den siste meldingen vi fikk var fra en person som hadde 160.000 IE vitamin D innabords da hen ble innlagt på sykehus med covid-19. Hen ble utskrevet etter fem dager og er tilbake i sirkulasjon i beste velgående. Erfaringene vi har mottatt tilsier at det tar fra tre til fem dager før det skjer noe etter å ha spist vitamin D. Når ting begynner å skje, går det derimot fort.

Les mer om mysteriet megadoser vitamin D

Hvis du har forsøkt å ta en eller flere megadoser vitamin D (50.000 til 600.000 IE vitamin D totalt) i forbindelse med covid-19, vil vi gjerne høre erfaringene. Dette begynne å bli oppsiktsvekkende, selv om erfaringer fra virkeligheten kalles anekdotiske og preller av på ekspertene.

Hvis du har erfaringer du ønsker å dele, er du hjertelig velkommen til å ringe eller sende sms til 92613188 eller sende en epost til john.enebak@gmail.com. Vi lagrer ikke verken navn, telefonnummer eller epostadresse. Vi noterer oss erfaringene og sletter eposter og telefonnummer fortløpende. Hvis du sender en epost eller sms, vil du få en tilbakemelding, som også slettes når den er sendt.

Forrige artikkelVitamin D styrer celledeling i immunceller
Neste artikkelVi spiller legemiddelindustriens spill